GEGANT PIRATA CALA MARE

Després de les seves primeres aparicions en públic, el Pirata Cala Mare té noves oportunitats de representar la nostra escola arreu de la ciutat. A curt termini tenim dues cites:

 ·         Dissabte 11 de febrer. De 10 a 13 h. Trobada de gegantons i bestiari infantil i d’escola de Catalunya, en el marc de les festes de Santa Eulàlia. Participarem en una cercavila que anirà des del Pati Manning de la Casa de Caritat (Carrer Montalegre, 7) fins a la Plaça Sant Jaume.
·         Diumenge 11 de març. De 9 a 13 h. XIV Trobada de Gegants d’Escola de Catalunya al Park Güell i a les instal·lacions de l’Escola Virolai, organitzadora de la trobada d’enguany.

 Per participar en aquests actes cal organitzar-nos una mica, per la qual cosa us demanem que ens indiqueu, el més aviat possible, si voleu i podeu acompanyar el Pirata en alguna d’aquestes sortides o en totes dues.

 Us agrairem que indiqueu, abans de dijous 3 de febrer, quants adults i quants infants participaríeu en cadascuna de les sortides mitjançant un correu a l’adreça calamare.nostrum@gmail.com.

 I els que no pugueu acompanyar en Cala Mare en aquesta ocasió, no patiu que us prepararem un ampli reportatge de la sortida.


Comments

comments