PHORTA SOLIDARIA – ESPECTACLE CALIU MAGIC – FOMENT 12 DE FEBRER 2012

Diferents Entitats d’Horta han creat una comissió, formada pel Foment, l’Ateneu i els Lluïsos,  per realitzar iniciatives populars que donin ajut a accions solidàries.

En principi està pensat realitzar una iniciativa popular l’any al voltant d’aquestes dates. Aquest any l’Entitat escollida és el Centre d’Acollida El Caliu i es realitzarà una matinal solidària sota el nom: pHorta solidària.

Aquesta matinal vol recollir aliments i organitza un Espectacle de Màgia al Foment.

La recollida d’aliments es farà en qualsevol de les entitats organitzadores i nosaltres, com entitat col·laboradora, ens afegirem col·locant una caixa dins l’Escola on les famílies que vulguin puguin portar aliments, especialment llet, oli, pastes o galetes.

L’espectacle es diu “Caliu Màgic” i es realitzarà el proper 12 de febrer al Foment Hortenc,  en dues sessions: 10,30 i 12,30.

Les entrades es posaran a la venda el proper dia 1 de febrer al Foment Hortenc, Lluïsos d’Horta, Ateneu Hortenc o a phortasolidaria@gmail.com

El preu de l’entrada és de 5€.

Hi haurà una fila Zero, donatiu lliure, per a tot aquell que vulgui: c/c 2100 0703 58 0200163206 INDICANT “FILA ZERO”

Com a associació pensem que és una bona iniciativa i, ara mateix, creiem que un petit ajut serà d’agrair. Des de l’AMPA us engresquem a participar i fer-ne difusió.

Al vestíbul hi haurà cartells i tríptics que es poden repartir a botigues i amics.

Comments

comments