La FaPaC dóna suport a les mobilitzacions del Sindicat d’Estudiants

cartelse_semanalucha_catala

La FaPaC, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa, dóna suport a les accions impulsades pel Sindicat d’Estudiants aquesta setmana a l’ensenyament secundari.  

La federació deixa en mans dels alumnes i de les famílies la voluntat d’exercir el dret de vaga convocada per dijous 18 d’octubre.

Més informació: http://www.sindicatdestudiants.net/

La federació rebutja els atacs constants i retallades que està patint l’educació i defensa fermament una escola pública i de qualitat. En aquest sentit, la FaPaC fa una crida a la participació a la manifestació convocada pel MUCE -Marc Unitari de la Comunitat Educativa- que tindrà lloc el proper dissabte 27 d’octubre a Barcelona18h Plaça Urquinaona sota el lema “PER LA DIGNITAT I LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC”. 

Durant la manifestació es denunciarà que l’ensenyament públic de Catalunya està patint els efectes d’una política de retallades socials molt notable que posa en serioses dificultats el seu caràcter de servei públic.  Aquestes retallades, que estan afectant  molt negativament la qualitat dels centres públics i les condicions del seu professorat, repercuteixen sobre els  sectors més vulnerables socialment i econòmicament de la nostra societat.

 

CEAPA-SE Nota de prensa sobre semana de lucha conjunta estudiantes y familias[1](descarga PDF)

Comments

comments