La setmana de l’escola

La setmana del 21 al 25 de Maig es va celebrar la setmana de l’escola sota el lema “L’aigua és vida”. Després d’un dia de festa i un altre de lliure disposició per agafar forces, al llarg de la setmana va haver activitats variades pels alumnes: titelles, visita a la ludoteca el Galliner, al Turó de la Peira, al Museu Marítim, a la Biblioteca de Can Mariner, a la piscina, al Parc del Laberint, al Museu dels Invents… També es va preparar l’exposició dels treballs realitzats pels alumnes de tots els cursos, sempre en relació al tema de l’aigua.

Dimecres 22, els pares i mares de P3 van preparar la xocolatada per tota l’escola. Es van preparar 65 litres de xocolata i 50 barres de pa. Tots els nens, pares, mestres i monitors en van poder gaudir.

Jw8qwTLO5mEBf2IxHPsU-jsz_-4j8kxj0m_aXFlCsiM                    wbo9zRImIuoTYvwbq86SPfVk7LG5J0L4ZbJ1rq5ZCf8 _IG_mz6jCUNLphtRwqZ8FKo5j0zu4LZ2aQk0_VXIbFI

I per fi va arribar el dia gran: dissabte 25, amb el dinar de germanor, organitzat pels pares i mares de 5è. Va ser un gran èxit tant d’organització com d’assistència. El gran nombre de famílies que va participar d’aquest dia tan emblemàtic va poder gaudir del ball dels gegants de l’escola, en cala Mare i en Roc, a més de la presentació dels vaixells del Cala Mare. L’escola va romandre oberta tot el dia a fi de que tothom pogués gaudir de l’exposició dels treballs. Va haver una exposició de macramé, un taller de maquillatge, una exposició de bitlles, venda de samarretes, la fira del trasto vell i l’exhibició de patinatge, de clips musicals i de ball dels ex-alumnes.

IMG_8429    IMG_8427  IMG_8436        IMG_8442 IMG_8447

Mentre un pare de P3 preparava el dinar, unes magnífiques paelles que van fer les delícies de tothom, es preparava la decoració de les taules sota el lema que regia tota la festa “L’aigua és vida”. Els guanyadors van ser les classes de P5 i Primer.

IMG_8454       IMG_8473IMG_8540   IMG_8530

Després del dinar tots vam gaudir del ball amb el grup Corrandes. Un gran final de festa per un dia tan especial.

IMG_8588

Comments

comments