Truitada 2015

Tot i que la informació meteoròlogica ens avisava d’un notable descens de les temperatures, al Mare Nostrum no ho vam notar. La bona feina dels pares i mares de P5 que van organitzar la Truitada; els cafès, begudes i pastissos dels de 6è i la participació de 63 famílies amb les seves corresponents 63 truites van ajudar a pujar la temperatura. Totes les truites van entrar a concurs amb la possibilitat d’obtenir un dels tres premis: al millor gust, a l’originalitat i a la millor presentació, premi que enguany decidia el curs organitzador.

I els guanyadors van ser:

– Premi al millor gust: Família García-Díaz, de 2on. i 4rt, per la Truita de Tardor, feta amb patates i bolets.

– Premi a l’originalitat: Familia Benaduce, de P5, per la Truita-Cargol. Es una truita a la francesa amb julivert i parmesà, decorada amb franfurt i pastanaga.

– Premi a la millor presentació: Família Baylina-Jorquera, de 5è, per la Truita Solidària, feta amb patata, ceba, pebró de la vera i colorants.

I per acabar-ho d’arrodonir vam poder guadir d’uns pastissos esplèndids elaborats pels pares i mares de sisè, que es van encarregar del servei de bar i del reciclatge dels residus.

Una jornada rodona, com les truites.

 

Comments

comments