Horta vol Institut

El passat dissabte 9 d’Abril es va celebrar al Parc de les Rieres la primera jornada de portes obertes de l’Institut que el nostre barri reclama. Amb diversos espais: de creació artística, de relació amb el barri, de medi ambient i salut, lingüístic, de relacions, de valoració i propostes i pre-inscripció, la Plataforma Horta vol Institut va convocar les diferents Escoles del barri, associacions de veïns, pares, mares, nens i nenes i tothom que s’hi volgués acostar per fer sentir la seva veu en aquesta reclamació. Les AMPA’s de les diferents Escoles participants, Heura, Àngels Garriga, Torrent de Can Carabassa i Mare Nostrum, van treure els seus gegants i van organitzar una petita cercavila que incloïa en el seu recorregut l’espai on volem que s’ubiqui el nou institut. Tot amb un ambient molt festiu.

Aquí en teniu algunes fotos…

 

Comments

comments