Portes obertes de Teatre Musical

El passat dijous 16 de Juny els nens i nenes de l’extraescolar de Teatre Musical van poder mostrar als seus familiars i amics la gran feina que han fet al llarg del curs. El teatre del Foment Hortenc es va omplir de gom a gom per veure les tres obres que havien preparat. Els alumnes d’Educació Infantil van representar “L’aneguet lleig”, els de primer, segon i tercer “El regne màgic d’Oz” i els de quart, cinquè i sisè “Nas, nas, nas”.  Amb molta paciència, molta il.lusió i molta tècnica, la Gemma, la Biti i aquesta colla d’actors i actrius van aconseguir el que veureu si cliqueu aquests enllaços. I si els voleu descarregar podeu fer servir aquesta pàgina web. Cal que busqueu el video en Youtube i seguiu les instruccions

L’aneguet lleig (P3, P4 i P5)                                                                  

El regne màgic d’Oz (1r, 2n i 3r)

 

 Nas, nas, nas (4rt, 5è i 6è)

 Agraïments

Comments

comments