El Mare Nostrum a la Festa Major d’Horta

El 10 de setembre es donava el tret de sortida a la Festa Major d’Horta. Com cada any, el pregó va marcar l’inici de la festa. Però una estona abans, els gegants del barri van fer una cercavila fins arribar al Parc de les Rieres.

Cal dir, que aquesta va ser la primera sortida de la Calamarina. La nostra nova geganta va acompanyar en Cala Mare i els vaixells per un bon grapat de carrers del barri.

Va ser una gran passejada que va comptar amb la participació de pares, mares, alumnes i mestres de l’Escola Mare Nostrum.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la Cercavila

MOU-TE PER L’INSTITUT D’HORTA

I tres dies més tard, la plataforma “Horta vol Institut” va organitzar una festa reivindicativa a la plaça de les masies. Allà es van aplegar un bon grapat de pares, mares i alumnes de les diferents escoles del barri.

També van poder ballar amb el grup “Aldarull” que feien el seu primer concert en públic. Ells són els autors de la cançó “És Horta d’estudiar”

A la festa també s’hi van apuntar, com no podia ser menys, els nostres gegants: en Cala Mare i la Calamarina. Aquí teniu un recull fotogràfic.

Comments

comments