Missatge del Pirata Cala Mare!!

Ei pirates!!!!

Lleveu les àncores, hisseu les veles, ajusteu-vos els pegats i alimenteu els lloros quer tenim sortida!!!… S’acosta la cercavila de Santa Eulàlia i us vull a tots i totes llestos per a l’abordatge!!!

El dia 4 ens portaran a mi i als meus companys Roc i Calamarina al vestíbul de la Universitat de Barcelona, a la Plaça Universitat, on estarem una setmaneta amb els altres gegants i gegantons d’Escola. I el dia 11 a les 11 sortirem a ballar pels carrers del centre de Barcelona.

Ep, però els meus amics i jo necessitem que ens ajudeu a posar-nos ben guapos. Així que us esperem diumenge dia 29 de gener, a les 10.30h, al pati del Mare Nostrum per fer una sessió de xapa i pintura. Muntarem la parada per estampar les samarretes, la taula per fer els carnets i esmorzarem (serà fantàstic si cadascú porta alguna cosa per menjar i beure). Al final de la jornada, entre els assistents que tinguin carnet farem un sorteig per a que us pugueu endur a casa un regalet pirata.

Si podeu, confirmeu la vostra assistència en aquest doodle:

http://doodle.com/poll/pv9dq4sdx5tt8z3c

Animeu-vos a venir i a fer-vos el carnet. A partir d’ara, venir a les cercaviles amb nosaltres i fer-nos ballar té premi!!! Al final de cadascuna d’elles es farà un sorteig i tres grumets afortunats tindran un petit regal. I també tots els que assisteixin a totes i cadascuna de les trobades. Recordeu dur sempre el carnet a sobre!!!

I reserveu-vos també el dia 28 de Maig, que anem de festa al barri de Sant Andreu per la XIX Trobada de Gegants d’escola de Catalunya.

Us espero!!!!

El Pirata Cala Mare

Comments

comments