Posem “guapos” els gegants

El passat diumenge, 29 de Gener, un grup de pares, mares i nens ens vam aplegar a l’Escola per preparar els nostre gegants per la XIX Mostra de Gegantons d’Escola que s’inaugurarà dissabte dia 4 de Febrer i la Cercavila de Santa Eulàlia del dia 11 de Febrer.

Apart de la feina de restauració, capitanejada pel pare de les criatures, en Joan Artigal, vam poder preparar els nous carnets de la colla del pirata Cala mare. Enguany sortir amb el Cala Mare i la seva colla té premi!!! Al final de cada cercavila es posarà un segell al carnet per demostrar que s’hi ha anat. Tots els carnets es ficaran en una bossa i una mà innocent en treurà tres, els tres grumets que marxaran a casa amb un regalet de part del pirata. I tots aquells que hagin estat tan fidels que tinguin totes les caselles del carnet segellades tindran premi segur, sense sorteig.

Va ser una jornada d’allò més productiva. Tant que fins i tot el Roc ha pogut sortir de l’armari!!! Aquí en teniu algunes fotos.

 

 

Comments

comments