El Pati del Mare Nostrum obert al Barri

La nostra escola ha començat a participar en programa de “Patis Oberts”. Aquest programa consisteix en que els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolar.

Els objectius principals de l’obertura dels patis escolars són:

  • Optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant la seva vessant educativa i social, fent possible un ús del pati entre els col·lectius i/o activitats que es puguin realitzar sense interferències tot potenciant la seva interrelació.
  • Donar una alternativa de lleure als infants i joves i les seves famílies que s’exerceix de forma autònoma en un context segur i de proximitat.

En la web de l´Ajuntament podreu trobar més informació sobre el programa.

Cada pati escolar obert compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

La jornada d´inauguració del passat dia 19 de març va ser tot un èxit i es van realitzar un munt d´activats per la canalla i no tan canalla.

Aquí teniu diverses fotos de les activitats.

Us animen a que participeu en les futures edicions!

Comments

comments