L´Outlet del Mare 2017

Estem molt contents perquè l’experiència de l’Outlet ha estat molt bona. La veritat és que ens vàrem organitzar molt bé i els nens van fer una gran feina. Ha estat una experiència molt enriquidora pels pares, però sobretot pels nens. Tots teníem molta il.lusió.

El dijous va ser el dia que més joguines van fer arribar les famílies al Mare. Quan ho vàrem colocar tot a les taules, vam ser conscients de la quantitat de coses que hi havia. Ho vam separar per roba, puzzles i jocs, llibres, cosetes petites (ninos petits, cotxes…), peluixos, pel.lícules (tampoc van tenir gaire èxit), i coses diverses com una cuina, una caseta, etc.

Es va vendre moltíssim. Els preus eren molt baixos. Entenem que si són joguines que les famílies regalen, no es pot posar un preu elevat.  En qualsevol cas, va ajudar a que tot es vengués de seguida. A més, cal dir que molts dels clients eren nens que venien sols amb una moneda de 20 cèntims i s’emportaven un superregal. La major part de la venta va ser pel matí fins a l’hora de dinar. És cert que la recaudació no és per tirar-se dels cabells, però veure les cares dels nostres fills mentres fan de venedors val milions.

Moltes gràcies a tots, i especialment als delegats de 4rt  del curs 2016-2017, Tere, Juan, Cecilia i Rut.

Una petita mostra gràfica:

Comments

comments