La colla a la Trobada de Gegants d’escoles de Catalunya

El passat 28 de maig, la colla gegantera del Cala Mare va isar àncores i va salpar cap al Parc de la Maquinista per participar a la 29. Trobada de Gegants d’escola de Catalunya.

Més de 40 escoles de tot el país van participar en aquesta trobada que s’ha convertit en el punt i final de la temporada gegantera.

De bon matí, ja vam fer la plantada al Parc de la Maquinista. Des d’allà van marxar amb comitiva fins al carrer Segre. Després de fer una segona plantada, va començar la cercavila que ens va portar per diferents carrers del poble de Sant Andreu de Palomar.

La cercavila va tenir el seu punt i final a la plaça de can Fabra. Allà vam poder veure i gaudir dels grallers, que ens van interpretar la Gironella i el Dolors d’amunt. Després va ser el torn de la percussió i els tabals en el que va ser un gran fi de festa.

 En aquest enllaç podeu trobar algunes de les fotografies i vídeos fets pels organitzadors

Comments

comments