Mostra d´extraescolars

Com ja sabeu al Mare fem un munt d´activitats,  i aqui teniu una petita mostra.

El passat 29 de maig els pares i mares dels nens de 2n a 6e que fan futbol com a extraescolar varem poder gaudir veiem el que fan els nostres fills.
Moltes gràcies al Víctor, monitor d´aquesta activitat.

I els alumnes de P5 i 1r van fer un petit torneig de futbol sala amb el Victor i el Jairo a la pista del Mare Nostrum.

Moltes felicitats! Sou uns super jugadors!

El divendres 16 de juny a la pista de l’escola, es va realitzar l’exhibició de l’extraescolar de Bàsquet. Enguany els monitors de la Salle van poder fer la mostra a la nostra escola, moltes gràcies a tots els monitors per poder organitzar-ho.
Moltes gràcies a totes les famílies que van poder venir a l´exhibició, i per descomptat felicitar els nens, que ho van fer molt bé!
El dia 14 de Juny per la tarda, després de tot un curs, van fer les esperades portes obertes de Judo dels nens i nenes de primer i segon curs. S’ha de dir que cada vegada més anem veient l’evolució dels nostres fills.

El que comença com un joc termina sent realment una clau i una manera de defensar-se del company sempre amb la cura de no de fer-li mal i de seguir en tot moment les indicacions i el saber estar dels dos monitors, Pedro i Ivan.

S’ho van passar d’allò mes bé fent jocs, imitant animals tot i respectant els altres, els monitors i l’ordre.

De part de tots els pares dono les gràcies i esperem amb il·lusió el curs vinent per continuar amb aquest entrenament que els fa forts no només de cos si no també de ment.
També el taller de teatre va ser tot un èxit i aquí en teniu unes fotos de mostra.
  

Comments

comments