ACTA DE L’ASSEMBLEA D’USUARIS DE MENJADOR: 10 d’octubre de 2017

S’inicia l’assemblea a les 17,10 en presència de 15 persones. L’ordre del dia és el següent:


Presentació dels participants

  1. Presentació Comissió Menjador
  2. Presentació dels responsables del menjar i tractament d’al·lèrgens
  3. Presentació de monitors
  4. Precs i preguntes

1., 2. i 3. Veieu presentació

Assemblea d’Usuaris de Menjador

4. Precs i preguntes:

  • Una mare pregunta a l’equip de cuina si tenen pensat utilitzar productes d’ús encara poc freqüent però que s’estan posant molt de moda, com la quinoa, el mill, el blat negre… La dietista respon que, en principi, no ho tenen pensat però que si les famílies fan aquesta demanda ho consideraran sense cap problema.
  • La mare d’una nena al·lèrgica a l’ou pregunta com es tracta aquest tema des de l’equip de monitors. Té clar que des de la cuina es prenen totes les mesures però li preocupa que pugui haver algun problema atès que és una nena molt petita, que encara no és del tot conscient del que li passa i pot tocar el menjar dels companys o els companys de taula la poden tocar jugant i provocar-li un brot… Respon l’Adrià, com a cap de monitors, i li explica que en aquests casos vigilen de posar aquests nens en taules tranquil·les i es vigilen molt de prop. Es vigila a més molt, el cas de la higiene de mans. També explica, que tant els mestres com els monitors tenen clar el protocol d’actuació en cas d’un brot al·lèrgic: saben on és el medicament que han de fer servir, la dosi i com administrar-lo.
  • Una altra mare demana que es tornin a enviar els menús dibuixats. L’Adrià explica que els dibuixos els fan els nens i nenes de l’extraescolar de dibuix i, com tot just acaba de començar, encara no estan preparats, però que la idea és tornar-los a enviar dibuixats. Una altra mare proposa que també es faci aquest tractament als menús dels nens amb menús especials.

 

Comments

comments