Truitada 2017

Benvolgudes famílies,

El proper diumenge, 26 de Novembre, celebrem al Mare Nostrum  una nova edició de la Truitada organitzada pels pares i mares de P5. És un bon moment per trobar-nos tots plegats i passar un matí ben agradable amb altres pares i mares, mestres i monitors…

La festa començarà a les 11 del matí. Podeu començar passant pel menjador de l’Escola a registrar la vostra truita. Recordeu que ha de ser una truita de sis ous farcida d’allò que més us vingui de gust. Hi haurà tres truites guanyadores. Les categories són: truita gourmet, truita Miró i truita experimental. No cal que la porteu tallada, així sortirà més bonica a les fotos.

Enguany, a part del ja conegut concurs de truites, hi haurà jocs, activitats i sorpreses per a grans i petits al pati de sorra i a la pista. També hi col.laboraran els pares i mares de 6è. amb el servei de bar.

Us hi esperem!!!!

Comments

comments