PHORTA SOLIDÀRIA

Benvolgudes famílies, 

El dia s’acosta i ja tenim a tocar la setena edició del festival que organitzen l’Ateneu Hortenc, Lluïsos d’Horta i Foment HortencConsistirà en una doble sessió d’un espectacle familiar amb màgia, dansa i circ. La convocatòria és pel diumenge 4 de març a l’Ateneu Hortenc, en primera sessió a les 10,30 i en segona sessió a les 12h

L’entitat a la qual es destinarà els diners recollits serà Gresol, Solidaritat i Ajuda del Guinardó.  (Adjuntem PDF informatiu de l’associació i els projectes a finançar).

Us animem a gaudir d’aquest espectacle familiar comprant les entrades a qualsevol de les entitats organitzadores.  Feu córrer aquest correu en altres entitats del barri i persones que puguin estar interessades en assistir.

 Moltes gràcies per la vostra col·laboració

La Junta d’AMPA

 

 

Comments

comments