Santa Eulàlia 2018

La primera Cercavila del 2018 ja és història

Cala Mare, Calamarina i Roc a la plaça dels Àngels

Les festes de Santa Eulàlia van iniciar-se, com cada any, amb la Cercavila de Gegantons d’Escoles i, com no podia ser de cap altre manera, el Pirata Cala Mare, la Calamarina i en Roc va participar de la festa, el passat 10 de febrer.

Tots tres van estar acompanyats per una de les nostres galeres i per un bon grapat de grumets, mariners i capitans. El recorregut va iniciar-se a la plaça dels Àngels. Però durant tota la setmana, els nostres gegants van estar al Pati Manning, perquè tots aquells que vulguessin els anessin a veure.

Com dèiem, la cercavila va iniciar-se a la plaça dels Àngels, va continuar pel carrer Pintor Fortuny fins a la Rambla. Des d’allà vam baixar pel lateral fins arribar al carrer Ferran i enfilar cap a la plaça Sant Jaume on va acabar la Cercavila.

Un cop feta la fotografia oficial i tradicional, es va fer el sorteig de regals entre tots els socis de la Colla del Pirata Cala Mare. Els guanyadors van ser en Pol Pérez i Ekaitz Acebal. Felicitats!!!!!

Aquí teniu algunes fotografies de la Cercavila Santa Eulàlia 2018

Comments

comments