Xerrada sobre “Autoritat i límits”

A l’Escola Pit-Roig,el dimecres 21 de Febrer, a les 18 hores. Dintre del programa de suport educatiu a les families.

Accions per a les famílies

Una oferta encaminada a l’èxit escolar i el foment dels valors

El programa Suport educatiu a les famílies té com a objectiu impulsar i donar suport a la implicació de les famílies com a agents educatius fonamentals, tot establint continuïtats entre el context familiar i l’escolar. A més, busca fomentar accions encaminades a l’educació en valors per una ciutadania activa i inclusiva, i contribuir a l’enfortiment del teixit associatiu de les AMPA.

L’oferta formativa per al curs 2017-2018 s’ha estructurat tenint en compte la valoració de les demandes del curs passat i prioritzant accions educatives que contribueixin a donar resposta a un dels reptes principals de l’educació a la nostra ciutat: Destaquem com a novetats : Educant per la pau i la diversitatIslam i musulmans de Barcelona; ho sabem tot?

Aquest programa es gestiona des de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració dels districtes municipals.

Per a qualsevol aclariment o suggeriment ens podeu enviar un correu: programafamilies_imeb@bcn.cat

Comments

comments