Agraïments botifarrada 2018

Benvolgudes famílies,

La Botifarrada 2018 ja ha arribat a la seva fi. Encara no podem valorar si ha vingut més o menys gent que altres anys, però el que si que podem dir que ha estat molt bé.
Volem agrair la col.laboració de tothom que hi ha participat. Gràcies als pares, mares, nens, nenes , avis i àvies que heu vingut a menjar botifarra al Mare Nostrum. Gràcies als pares que heu recollit el pa. Gràcies a l’Agrupament Escolta Sant Francesc Xavier per deixar-nos les graelles i les neveres. Gràcies als pares que les van portar fins a l’escola. Gràcies als pares i mares de P4 que heu cuit les botifarres: estaven perfectes. Gràcies a les persones que les van comptar i les van separar. Gràcies a les persones que han tingut preparat el material necessari. Gràcies a les famílies de P4 que han preparat el pa amb tomàquet, s’han encarregat del reciclatge, han fregat tot i ho han deixat tot com si res no hagués passat. Gràcies als pares que han intentat obrir a porta del soterrani de P3. Gràcies als pares de 6è que han muntat la barra, les tapes, els cafès i els pastissos. Tot bonissim. Gràcies per recollir les neveres i pujar-les al terrat. Gràcies al pare que ha muntat l’equip de so i ens ha posat la música i gràcies al monitor que ha vingut a assegurar-se que estava tot correcte. Gràcies al pare que ha muntat el campionat inter-racional de càlcul mental. Ha estat un èxit. Gràcies als nens i nenes que han ofert montaditos en oferta. Gràcies a tots els que heu participat en el sorteig de la panera i enhorabona als guanyadors.
Esperem trobar-vos a les properes festes que organitzem, amb aquesta alegria i amb aquestes ganes de tirar projectes endavant. Ens cal més gent com vosaltres.
Atentament,
La Junta d’AMPA

Comments

comments