Carta FAPC

Benvolgudes i benvolguts,
Ens adrecem a vosaltres per demanar-vos formalment l’adhesió com a AMPA al text que us adjuntem.
Aquest es un breu text de presentació de la Coordinadora de les AMPA Horta-Guinardó que volem fer arribar amb el suport de les vostres associacions, al peu del document, a diferents institucions i organitzacions de la ciutat i districte.
Ja fa dos anys, i de forma informal, continuem trobant-nos i anem compartint inquietuds i necessitats. En aquest moments dir-vos que ens estem organitzant per temes d’interès com són les activitats compartides, la mobilitat i en agenda la demanda de l’Institut.
Per formalitzar la vostra adhesió, tant sols ens ho heu de comunicar la vostra acceptació, per aquest correu o personalment o com a màxim el proper dia de trobada que serà el dia 10 d’abril, de 20,30 a 22,00h, a l’escola Pit Roig. (rebreu convocatòria). L’adhesió sempre estarà oberta, però creiem que cal començar a ser visibles.
Per qualsevol cosa no dubteu a fer-ho saber. Gràcies !!
NOTA: El correu es en obert, si trobeu a faltar alguna escola agrairem que ens ho feu saber.
Coordinadora AMPA Horta – Guinardó
Carta presentació de la Coordinadora de les AMPA Horta-Guinardó

Comments

comments