Informacions sobre les activitats extraescolars

 

Benvolgudes famílies,

Com a conseqüència de la preocupació dels membres de la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA i d’algunes famílies de l’Escola, s’ha procedit a elaborar un protocol per evitar que hi hagi errors en el traspàs dels nens de classe a les activitats extraescolars i en les recollides de la ludoteca. Aquestes mesures són:

  1. A partir de la tornada de vacances qualsevol comunicació sobre l’assistència dels nens i nenes a les diferents activitats es farà per escrit amb la butlleta que s’adjunta. Les podeu trobar a l’ampit de la garita de la conserge de l’Escola i les podeu deixar a la bústia que hi ha al costat. D’aquesta manera qualsevol canvi es podrà comunicar a qui correspongui per escrit, evitant oblits, comunicar-ho a qui no correspon, etc. També podeu fer-ho per correu electrònic a ampamarenostrum@gmail.como trucant directament a la Mireia Llivina.
  2. A la porta de les aules de P3, P4 i P5 es col·locaran uns llistats amb els noms de tots els nens i nenes que van a cadascuna de les extraescolars especificant clarament el dia per a que el mestre o la mestra puguin marcar la casella corresponent quan entregui l’alumne al monitor o monitora. Aquests també disposaran del llistat dels nens que han de recollir cada dia. En ambdós fulls, el dels monitors i monitores i els de les aules s’anotarà qualsevol incidència que hagueu comunicat per escrit.
  3. Quan hi hagi servei de guarderia gratuït per assistència a reunions de l’AMPA serà imprescindible reservar plaça amb antel·lació. D’aquesta manera es pot organitzar el nombre de monitors i monitores suficient per poder-se fer càrrec de tots els nens i nenes. Si no es reserva la plaça, no es garanteix que el nen o nena es pugui quedar. Dependrà de la ràtio de monitors i monitores. La persona que acompanyi el nen o nena a la ludoteca (sigui el pare, la mare, un monitor o monitora o qualsevol membre del personal de l’AMPA) hauran de signar un full d’entrada i el mateix a l’hora de recollir-lo. La Beatriu Bua serà la persona que custodiarà aquest full.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la Mireia Llivina.

D’altra banda, també us informem de que la setmana del 3 a l’11 d’Abril es faran les fotos per l’orla que cada any se’ls regala el dia de la cloenda de l’ activitats extraescolars. Intenteu que puguin venir el dia que els hi correspongui per a que surtin a la foto.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances.

Atentament,

La Junta d’AMPA

(Sol·licitut diari en pdf)

Comments

comments