20a. Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya

El passat 15 d’abril, la colla gegantera del Mare va participar en la 20a. Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya celebrada a Terrassa.

De bon matí, un bon grapat de pares, mares, nens i nenes del Mare Nostrum van carregar els coxtes i van anar cap al Vallès per participar a la Trobada.

En Cala Mare, la Calamarina, en Roc i la galera van estar acompanyats per més de 30 colles geganteres de tot Catalunya. En total, un miler de persones van participar de la diada.

La mateixa va començar amb un esmorzar a l’Escola Vedruna Vall, organitzadors de la Trobada, i jocs infantils per a la canalla. A les 12h., des de la plaça Vella (lloc on s’havia fet la plantada) va iniciar-se la cercavila que va recòrrer tot el centre de Terrassa. El final de la mateixa va ser a la plaça Nova. Allà després d’escoltar “Els Segadors”, els parlaments i les danses dels gegants, es va donar a conèixer la pròxima ciutat que acollirà la Trobada de Gegants d’Escoles de Catalunya 2019. La ciutat triada va ser Canet de Mar.

La trobada va acabar amb un dinar de germanor amb totes les colles participants.

En aquest enllaç teniu les millors fotografies de la Trobada i també podeu veure el vídeo resum de la Trobada

Comments

comments