BÀSQUET

BÀSQUET

  • Què es fa

Consisteix en l’aprenentatge i el desenvolupament de la pràctica del bàsquet promocionant1 l’esport d’equip i els seus valors educatius que projecta entre els infants tot complementant la tasca educativa de les escoles.

Els nens/es gaudeixen de l’esport mentre s’inicien al bàsquet i n’aprenen i executen els principis tècnics individuals i els aspectes del treball i cooperació en equip.

  • Qui ho fa

Els responsables de l’activitat són l’Oriol Such, coordinador de l’Escola de Bàsquet del CB la Salle Horta, juntament amb la resta d’entrenadors de l’Escola del Club.

  • A qui va dirigida

L’activitat va dirigida a alumnes de 1r a 6è

  •  Com es fa

A les 16:30h els entrenadors responsables recullen els nens/es al Mare Nostrum. Es berena a l’escola i es trasllada el grup fins a les instal·lacions de la Salle Horta.4

L’activitat comença a les 17, i durant aquesta es combina la realització de jocs relacionats amb la pràctica d’aquest esport amb l’execució de diversos exercicis on es centra l’esforç en la millora i el desenvolupament de cadascun dels aspectes motrius, tècnics i tàctics a treballar segons l’edat dels nens/es.

L’activitat finalitza a les 18h amb la recollida per part de les famílies a les instal·lacions de la Salle Horta.

  • On

L’activitat es fa a les instal·lacions esportives de La Salle Horta (C/ Doctor Letamendi núm. 63).